fbpx

Strategische inkoop van energie

Strategisch inkoopprogramma

  Maximale Efficiëntie en Besparingen door Strategische Inkoop van Energie

  Kostenbesparing: Profiteer van de mogelijkheid om de energiemarkt te analyseren en strategisch in te kopen, waardoor u optimale tarieven en gunstige contractvoorwaarden kunt bedingen.

  Risicobeheer: Door strategische inkoop van energie kunt u risico’s zoals prijsfluctuaties en onverwachte marktomstandigheden beheersen, waardoor uw bedrijf financieel stabiel blijft.

  Duurzaamheid: Met strategische inkoop kunt u uw energieverbruik afstemmen op duurzame doelstellingen, zoals het inkopen van groene energie en het verminderen van uw CO2-voetafdruk.

  Expertise en Marktinzicht: Maak gebruik van de expertise van energieadviseurs die de markt door en door kennen en die u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen op basis van actuele informatie.

  Flexibiliteit: Door strategische inkoop heeft u de flexibiliteit om uw energiecontracten aan te passen aan veranderende behoeften, waardoor u kunt inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt.

  Ons trackrecord

  Als ondernemer is het rechtstreeks inkopen van energie op de beurs misschien nog nieuw voor u. Daarom hechten wij veel belang aan het delen van onze resultaten van de afgelopen maanden. Hieronder vindt u een overzicht van de beste tarieven die we hebben kunnen vastleggen voor honderden zakelijke aansluitingen.

  Maand
  Piek kWh
  Dal kWh
  Gas per m3
  dec 2022
  € 0,24237
  € 0,17237
  € 0,6822
  jan 2023
  € 0,23922
  € 0,15922
  € 0,6317
  feb 2023
  € 0,23116
  € 0,15274
  € 0,5672
  Piek kWh Daluren
  Dec 2022
  € 0,17237
  Jan 2023
  € 0,15922
  Feb 2023
  € 0,15274
  kWh
  Dec 2022
  € 0,24237
  Jan 2023
  € 0,23922
  Feb 2023
  € 0,23116
  Gas per m3
  Dec 2022
  € 0,6822
  Jan 2023
  € 0,6317
  Feb 2023
  € 0,5672

  Let op: Hoewel behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst, geven ze wel een feitelijk beeld van de prestaties van ons programma in de afgelopen tijd. De vermelde bedragen zijn exclusief overheidsheffingen en belastingen.

  Ons trackrecord toont de beste tarieven die we hebben kunnen realiseren voor talloze zakelijke aansluitingen. Beoordeel onze resultaten en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het rechtstreeks inkopen van energie op de beurs. Profiteer van onze expertise en verlaag uw energiekosten!

  Energiezekerheid door strategische inkoop

  In de huidige energiemarkt bieden energieleveranciers vaak geen vaste tarieven voor stroom en gas. Maar wij begrijpen dat u behoefte heeft aan zekerheid, zowel nu als in de toekomst. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gas- en stroomprijzen strategisch in te kopen, waardoor u de gewenste zekerheid krijgt.

  In uw belang

  Sinds de energiecrisis zijn energieleveranciers terughoudend geworden met het vastzetten van tarieven voor de komende jaren. Hierdoor worden afnemers de kans ontnomen om de voordeligste tarieven vast te leggen. Bij ons strategische inkoopprogramma krijgt u echter wél de mogelijkheid om dit te doen. Wij staan in uw belang en streven ernaar om de beste tarieven voor u te realiseren.

  Expertise en marktkennis

  Ons team begrijpt de complexiteit van de energiemarkt en is in staat om nauwkeurige voorspellingen te doen. Dankzij ons kenniscentrum analyseren wij dagelijks alle energiemarkten in combinatie met macro-economische ontwikkelingen. Zo blijven wij op de hoogte van wat er speelt en kunnen wij u optimaal adviseren.

  Bescherming van tarieven

  Wij combineren de voordelen van korte termijn-daghandelsbeurzen met de zekerheden van de lange termijnmarkten. Hierdoor kunnen wij de stijging van uw energiekosten met wel 70% beperken. Met onze strategische aanpak bieden wij u de gewenste tarievenbescherming, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te hoeven maken over onverwachte kostenstijgingen. Onze missie is om u energiezekerheid te bieden door middel van strategische inkoop. Wij streven ernaar om de beste tarieven voor u te realiseren en u te ontlasten van de onzekerheid in de energiemarkt.

  Voor wie is strategisch inkopen geschikt?

  Onze strategische inkoopdiensten bieden een breed scala aan voordelen en mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een grootzakelijk bedrijf bent dat op zoek is naar kostenbesparingen op energiegebied, een vastgoedbeheerder die de energiekosten van meerdere panden wil optimaliseren, een duurzaamheidsgerichte ondernemer die groene energie wil stimuleren, of een organisatie die behoefte heeft aan budgetcontrole en zekerheid over energiekosten, wij hebben de expertise en ervaring om u te ondersteunen.

  Met onze strategische aanpak kunnen we u helpen bij het realiseren van gunstige energietarieven. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de energiemarkt om de beste deals voor u te onderhandelen. Of het nu gaat om het inkopen van energie op de beurs, het afsluiten van langlopende contracten of het profiteren van scherpe tarieven voor duurzame energie, wij zorgen ervoor dat u de beste mogelijkheden benut.

  01
  GROOT ZAKELIJKE BEDRIJVEN

  Als grootzakelijk bedrijf heeft u een aanzienlijke energiebehoefte en wilt u grip hebben op uw energiekosten. Strategische inkoop stelt u in staat om gunstige tarieven vast te leggen en zo kostenbesparingen te realiseren.

  02
  BEDRIJVEN MET FLUCTUERENDE ENERGIEBEHOEFTEN

  Als uw energiebehoefte sterk varieert, bijvoorbeeld door seizoensgebonden activiteiten of piekmomenten, biedt strategische inkoop flexibiliteit. U kunt energie inkopen op momenten dat de tarieven gunstig zijn en zo kosten optimaliseren.

  03
  ORGANISATIES DIE ZEKERHEID EN BUDGETCONTROLE WILLEN

  Als u behoefte heeft aan budgetcontrole en zekerheid wilt hebben over uw energiekosten, biedt strategische inkoop uitkomst. Door tarieven vast te leggen voor langere periodes kunt u uw budget beter plannen en financiële risico's verminderen.

  Wat vinden klanten van PakketAdvies?

  Vertrouw op onze expertise en krijg grip op uw energiekosten!

  In een snel veranderende energiemarkt is het lastig om de toekomstige energieprijzen te voorspellen. Het is van essentieel belang om de risico’s te minimaliseren en uw bedrijfsmodel niet te laten afhangen van onzekerheid. Met onze professionele diensten bieden wij u de zekerheid en stabiliteit die u nodig heeft. Wij houden voortdurend de marktontwikkelingen in de gaten en leveren waardevol inzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vertrouw op onze expertise om uw energiebeleid op een solide basis te bouwen en uw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene prijsschommelingen.

  Stabiele energiekosten

  Door strategische inkoop kunt u uw energiekosten stabiliseren en voorkomt u onverwachte prijsstijgingen. Dit biedt u financiële zekerheid en helpt u uw budget beter te beheren.

  Besparingspotentieel

  Strategische inkoop stelt u in staat om risico's te beheersen die gepaard gaan met schommelingen in de energiemarkt. U kunt proactief reageren op marktontwikkelingen en uw energiecontracten aanpassen om risico's te minimaliseren.

  Risicobeheer

  Strategische inkoop stelt u in staat om risico's te beheersen die gepaard gaan met schommelingen in de energiemarkt. U kunt proactief reageren op marktontwikkelingen en uw energiecontracten aanpassen om risico's te minimaliseren.

  Overtuigd van ons Strategische inkoopprogramma?