fbpx

Jesper de Graaf

PakketAdvies heeft onze organisatie geholpen met strategische inkoop van energie. Hun expertise en toewijding hebben geleid tot aanzienlijke besparingen en een verbeterde controle over onze energiekosten. We zijn blij met hun professionele diensten en bevelen PakketAdvies ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar slimme energie-inkoopoplossingen.

Thomas Bruiningh

Dankzij PakketAdvies hebben we als vastgoedbeheerder moeiteloos multisite overeenkomsten voor energie kunnen regelen. Hun uitgebreide kennis en efficiënte aanpak hebben ons enorm geholpen bij het beheren van onze energiekosten op verschillende locaties. We zijn zeer tevreden met hun service en bevelen PakketAdvies van harte aan voor vastgoedbeheerders die op zoek zijn naar betrouwbare energieoplossingen.

Janita Berends

Dankzij PakketAdvies heb ik als bakkerij-eigenaresse eindelijk grip gekregen op mijn energiezaken. Hun deskundige begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik nu de juiste keuzes maak en mijn energiekosten aanzienlijk heb kunnen verlagen. Ze hebben me geholpen bij het vinden van de beste energieleverancier en hebben mijn contracten geoptimaliseerd. Ik ben zeer tevreden met hun professionele… Lees verder Janita Berends