fbpx

Zonnepanelen

Doe nu de gratis dakscan

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen naar aanleiding van de door u ingevoerde gegevens hieronder:

  Alles wat u moet weten
  over zonnepanelen

  Waarom kiezen voor zonnepanelen?

  Bespaar direct op uw energierekening
  Plaatsing binnen één dag
  Duurzaam en
  milieubewust
  Verhoog uw woningwaarde

  Het wordt steeds interessanter om zonnepanelen te plaatsen.

  Maak uw woning duurzamer met de expertise van PakketAdvies

  Dankzij verbeterde technieken en lagere prijzen zijn zonnepanelen steeds rendabeler geworden. Bij PakketAdvies staat rendement uit zonnepanelen hoog op onze agenda. Duurzame energie is voor ons vanzelfsprekend en we streven naar optimale prestaties.

  Wilt u weten wat de prijzen zijn voor een zonnepaneelsysteem op uw dak? Onze adviseurs staan klaar om u hierover te informeren. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Met slechts 10 zonnepanelen kunt u jaarlijks meer dan €1.000,- besparen op uw energierekening. Ontdek de voordelen van zonnepanelen voor uw woning!

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen

  Hoe werken zonnepanelen?

  Zonnepanelen spelen een essentiële rol in het omzetten van zonlicht naar elektriciteit. De zonnecellen in een zonnepaneel transformeren het zonlicht naar gelijkstroom. Om deze stroom bruikbaar te maken voor uw huishouden, wordt deze vervolgens via een omvormer omgezet naar wisselstroom. Op deze manier kunt u optimaal gebruikmaken van de opgewekte energie in uw meterkast. Vertrouw op de efficiëntie van zonnepanelen voor duurzame stroomopwekking in uw woning.

  Hoe lang duurt een installatie?

  De duur van de installatie is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat geplaatst moet worden. Over het algemeen neemt de installatie ervan een halve tot een hele dag in beslag. Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat het proces efficiënt verloopt, met oog voor kwaliteit en veiligheid. We stemmen de installatie volledig af op uw specifieke wensen en zorgen ervoor dat uw zonnepanelensysteem vakkundig wordt geïnstalleerd. Vertrouw op onze expertise voor een naadloze en professionele installatie van uw zonnepanelen.

  Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

  Bij PakketAdvies maken we gebruik van een geavanceerde tool die op basis van uw postcode en huisnummer via satellietbeelden nauwkeurig kan bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen en welk rendement u kunt verwachten. Met behulp van deze moderne technologie kunnen we een gedetailleerde analyse maken en u voorzien van betrouwbare informatie over de potentie van zonne-energie op uw specifieke locatie. Vertrouw op onze expertise en laat onze tool u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing voor uw duurzame energieopwekking.

  Kan ik zonnepanelen plaatsen op een plat dak?

  Ja, dat kan. Bij PakketAdvies bieden we de mogelijkheid om zonnepanelen op een plat dak te plaatsen met behulp van een op maat gemaakte constructie. Onze ervaren specialisten ontwerpen en creëren een constructie die specifiek is afgestemd op uw dak, met als doel het maximaliseren van het rendement uit de zonnepanelen. Door de juiste positionering en hellingshoek te bepalen, zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen optimaal profiteren van de zonnestralen. Vertrouw op onze expertise en laat ons u helpen om het beste rendement te behalen met zonnepanelen op uw plat dak.

  Moet ik mijn eigen spaargeld gebruiken?

  Nee, dat is niet nodig. Bij ons is het mogelijk om de zonnepanelen te laten financieren via onze geselecteerde partner. Op deze manier kunt u profiteren van de voordelen van zonnepanelen en besparen op uw energierekening, zonder dat u direct een grote investering hoeft te doen. Wij bieden u de mogelijkheid om op een financieel verantwoorde manier te genieten van duurzame energie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de financieringsopties.

  Heb ik garantie?

  Wij bieden een minimale garantieperiode van 10 jaar op de zonnepanelen die wij installeren. Afhankelijk van het merk dat u kiest, kan de garantie zelfs oplopen tot 30 jaar. Wij streven ernaar om hoogwaardige zonnepanelen van gerenommeerde merken te leveren, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn. Onze uitgebreide garantie geeft u gemoedsrust en vertrouwen in uw investering in zonne-energie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden en de beschikbare merken.

  Hoe snel verdien ik mijn panelen terug?

  De terugverdientijd van zonnepanelen varieert afhankelijk van het gekozen merk en de installatiemethode. Bij PakketAdvies streven we ernaar om u een optimale terugverdientijd te bieden. Gemiddeld ligt de terugverdientijd van zonnepanelen tussen de 6 en 10 jaar. Onze ervaren adviseurs en installateurs zetten zich in om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen. Met professioneel advies en hoogwaardige installatietechnieken zorgen wij ervoor dat u snel kunt profiteren van de besparingen op uw energierekening. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat en ontdek hoe zonnepanelen uw investering op lange termijn kunnen terugverdienen.

  Krijg ik een app?

  Bij PakketAdvies bieden wij u geavanceerde oplossingen waarmee u volledig inzicht krijgt in de opbrengsten van uw zonnepanelen. Via een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone of gewoon via uw internetbrowser kunt u eenvoudig de prestaties van uw zonnepanelen volgen. Wat nog beter is, is dat u zelfs per paneel kunt zien hoeveel energie het heeft opgebracht. Met dit gedetailleerde inzicht kunt u nauwkeurig het rendement van uw zonnepanelen monitoren en uw energiebesparingen optimaliseren. Blijf altijd op de hoogte van de prestaties van uw zonne-energiesysteem met onze state-of-the-art monitoringoplossingen.

  Hoeveel stijgt de waarde van mijn woning?

  Verscheidene onderzoeken hebben aangetoond dat de waarde van een woning met circa 2,5% stijgt bij de aanwezigheid van zonnepanelen. Naast de intrinsieke waarde die de zonnepanelen aan uw woning toevoegen, leidt de installatie ervan ook tot een verbeterd energielabel. Energiezuinige woningen met energielabel A brengen maar liefst €12.000,- meer op dan het gemiddelde. Door te investeren in zonnepanelen kunt u niet alleen profiteren van lagere energiekosten, maar tevens van een waardestijging van uw woning en de voordelen die een beter energielabel met zich meebrengt.